Beste lezer,

 

Ik zal mij eerst voorstellen. Mijn naam is Edwin en Ik ben een ervaren Senior Functioneel beheerder Suite4SociaalDomein. Ik ben ervan overtuigd dat mijn 21 jaar ervaring en vaardigheden perfect aansluiten bij de eisen die aan een Senior applicatiebeheerder Suite4SociaalDomein worden gesteld.

Als applicatiebeheerder Sociaal Domein bij meerdere gemeenten als ZZP’er en in vast dienstverband kan ik mij goed aanpassen aan de eisen die in de verschillende gemeenten gelden. Ik heb ruime ervaring in het onderhouden en testen van de applicaties zoals Suite4SociaalDomein, Suite4Regie, MDU en SQL evenals het samenwerken met externe partijen. Daarnaast heb ik ervaring met Cognos 11 en zaakgericht werken, wat mij in staat stelt om ook op dit vlak een waardevolle bijdrage te leveren.


Een persoonlijk voorbeeld waaruit mijn belangrijkste kwaliteiten blijken, is mijn rol als applicatiebeheerder bij de gemeente Gouda. Hier was ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van de functioneel beheerders Sociaal Domein en het optimaliseren en digitaliseren van diverse processen in de Suite4SociaalDomein. Door mijn proactieve houding en probleemoplossend vermogen kon ik de continuïteit van de applicaties waarborgen en ervoor zorgen dat alle processen optimaal gedigitaliseerd werden.


Ik pas mij graag aan in bestaande teams van gemotiveerde IT’ers en aan de mogelijkheid om applicaties te beheren die essentieel zijn voor het succes van het Sociaal Domein.


Door mijn inzet zal ik een bijdrage leveren zodat de dienstverlening aan de burgers van de gemeente zal verbeteren. Daarnaast heb ik ook ervaring als technisch Applicatiebeheerder Sociaal Domein opgedaan bij de gemeente Woerden met het zelf plannen, testen en implementeren van nieuwe versies en patches.


Wanneer u interesse heeft neem dan contact met mij op via de mail of via het contactformulier. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan het optimaliseren en onderhouden van de applicaties bij uw gemeente. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring en vaardigheden van toegevoegde waarde zullen zijn.

Met vriendelijke groet,

Edwin Kleindijk

edwin.kleindijk@applicatiebeheer4sociaaldomein.nl